Vi som jobbar på Dancing Queen vet att ni har en huvudrollsinnehavare med er. Det ska bli en höjdpunkt för alla men speciellt för en. Vi vet hur man skapar minnen.
 

Katarina
Instruktör: Pole, lap dance, russian exotic

Katarina har alltid gillat att dansa och träna i grupp. 2014 hittade hon ”hem” till pole och andra aerial-discipliner, vilka för henne har utgjort en perfekt kombination av styrka, flexibilitet och koreografi. Katarina började vikariera och senare utbilda sig till instruktör på Studio DQ under 2019. I hennes tidigare idrottsliv har hon mestadels hållit på med fotboll, som spelare och tränare för ett flicklag. Därför brinner hon lite extra för att peppa och hjälpa andra.

Instagram; Polekatt

Camilla F
Instruktör: Pole, sensual pole, russian exotic

Bakgrund: Har under min uppväxt allt gillat att träna och vara aktiv. Har bland annat i yngre dagar gått på gymnastik, dansat streetdance och tävlat i tennis.

2017 utbildade jag mig till poledance instruktör här på Studio DQ vilket var väldigt kul då jag alltid brunnit för träning och älskar att lära ut. 

Instagram; camillaflack

Petra
Instruktör; chair, pole, floor, umbrella, jam, aerobics, vatten, dance aerobic, latino, magdans, speedo, kettlebells, step, burlesqe, spinning, crossfit, ActiviO, core, fys och afrikansk dans.
 

Petra undervisar i Chair, Umbrella, Pole, Floor, jam, aerobics, vatten, dance aerobic, latino, magdans, speedo, step, spinning, ActiviO, core, fys och afrikansk dans.

Instagram; studiodqpetra